Welkom bij thermische-printkoppen.nl
UK NL


 

 

Privacy verklaring

Thermische-printkoppen.nl, Thermischeprintkoppen.nl, Thermokoppen.nl, Thermo-printkoppen.nl, Thermalprintheads.nl, Thermalhead.nl, Thermalheads.nl en TPHholland.nl zijn allen eigendom van AVLlabels bv.
Indien u hierna leest AVLlabels bv. wordt één van de genoemde websites bedoeld.

AVLlabels bv. stelt het bezoek van u aan onze website(s) en de belangstelling voor onze producten zeer op prijs.
Wij zijn ons ervan bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij respecteren de privacy van al onze klanten en bezoekers van onze websites.
AVLlabels bv. ziet het dan ook als hun hoogste prioriteit om uw privacy te beschermen, en ervoor te zorgen dat de persoonlijke informatie die u aan hen verschaft, met de grootst mogelijke zorgvuldigheid, vertrouwelijk wordt behandeld.


Gebruik van onze diensten:

Wanneer u informatie of een offerte aanvraagt, vragen wij u om een beperkt aantal verplichte persoonsgegevens te verstrekken.
Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt om uw gevraagd verzoek of gevraagde dienst correct uit te voeren.
Om deze persoonsgegevens zo goed mogelijk te beschermen heeft AVLlabels organisatorische veiligheidsmaatregelen geimplementeerd, en gebruikt hierbij uptodate beveiligingstechnieken.
De AVLlabel bv. websites maken geen gebruik van zogenaamde cookies. Wij willen dat u met een gerust hart onze website(s) kunt bezoeken.


Doeleinden:

We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in deze privacy verklaring tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen. Ook uw persoonsgegevens zijn voor eigen gebruik en worden niet aan derden zonder uw toestemming verstrekt.
Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met ons privacy beleid. U dient zich ervan ook bewust te zijn dat wij niet verantwoordelijk zijn voor het privacybeleid van andere sites en bronnen, die via een link op onze website eventueel bereikbaar zijn. Wij raden u aan bij het via onze website benaderen van websites van derden telkens de privacy statement en disclaimer van die andere website te raadplegen.


Veranderingen?:

Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van, en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

 

Heeft u vragen over ons privacy beleid?

AVLlabels bv.
Molengraaf 13A
5386JB Geffen
Tel: +31 736896884
info@thermische-printkoppen.nl